Sunday, October 23, 2011

Jawapan KLISE Blogger Bajet Famous

Salam...

Sunyi betul blog ni...haha...inilah antara ayat klise yang selalu keluar kat entri dari blog yg bersawang...alasan takde masa, takde idea la, malas nak taip entri sebab busy ngan daily routine and whatsoever selalu digunakan acapkali kita membaca entri baru blogger tak famous macam aku ni...(kutuk diri sendiri..haha)

actually....

aku bukannya tak nak update blog cuma busy sikit je...<<<---tengok tu...alasan klise sudah keluar dari tangan blogger tak famous yang menaip...!!! hahaha...apa nak buat dah itu je alasan yang selalu tertera untuk menyedapkan hati orang yang memberi alasan tu kannn...hehe

Baiklah..

setelah menonton Cerekarama TV3 "Azam Ala Kazam" (betul ke title citer ni camtu..??entah..) aku berazam untuk selalu update blog dengan cerita life aku yg menarik (perghh..bajet artis sangat, menarik ke...?!haha) serta info-info berguna untuk semua pembaca blog yang setia menziarah blog ni walaupun tiada entri baru..hehe

Sebenarnya...

aku fed up sebab banyak sangat info-info terkini dan cerita panas kat Facebook tu...why don't diorang buat blog daripada memenuhkan Newsfeed yang berjela-jela tu kat FB...sometime, rimas jugak la...tak salah pon buat camtu cuma carilah medium yang sesuai dan jangan la sampaikan maklumat yang salah dan kadang-kadang dah macam 'info berantai' yang memaksa orang lain menyebarkannya untuk mengelakkan malapetaka...bullshit sangat...!!! tetibe emosi pulak... ;p

akhir kata...tunggu entri baru insyaAllah lebih drama...lebih informasi..lebih rangup..??dan lebih seksi...err...uweekkk...Bwahahahaa~
Hwaitiiinngggg...!


Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails