Monday, September 12, 2011

Open Houz Eid Mubarak AziziBasyah

Selamat Hari Raya AidilFitri buat semua...camne raya korang...happening ke pening..??hehe..baiklah last sunday, 4 Sept 2011 kawan-kawan nak datang beraya ke rumah..so, beberapa hari sebelum tu aku pon discuss ngan mak aku apa menu yg nak dihidangkan..dan atas permintaan ramai (ramai la sangat kann...) mereka nak Nasi Ayam...tambah sikit Bakso dan lain...hehe..tapi yang terkilannya, aku lupa nak snap gambar menu2 ni semua sebab dok asyik snap gambar kengkawan yg da lama tak jumpa..tapi korang still boleh nampak menu2 tu dalam gambar guests tgh makan kat bawah ni..hehe..apa2 pon terima kasih pada yang sudi hadir ye..bukan taknak jemput semua tapi sebab kesulitan yang tak dapat dielakkan ye..tapi jangan risau sebab dah plan ngan ayah aku nak wat OpenHouz lagi this coming Raya Qurban...so, tunggu le invitation kat FB tu nanti ye..so, let the picture do the talking NOW~


















Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails