Friday, September 30, 2011

INFO | Senarai Kawasan Speed Trap Di Malaysia


Assalamualaikum...

Untuk bulan september ni aku memang teramat busy sampai tak sempat nak post entri baru...tapi aku ucapkan terima kasih pada reader yg still sudi singgah baca blog aku ni ye...korang memang TERBAIKKK~

Baiklah, untuk isu INFO kali ni aku nak share info pasal speed trap yang ada kat highway utama di Malaysia..aku banyak kali gak guna highway yang ada dalam list di bawah ni tapi baru sekali je kena kat area lepas Restoran Jejantas Sg. Buloh menuju ke Tol Duta...aku tak pasti kamera tu ada kat mana jenuh aku duk perati tiap kali lalu..haha..tapi yang penting ianya berlaku pada nisbah 1:500 sebab aku selalu gak speed lebih daripada 110KM/h kat area tu..hehe..so baru sekali je kena..yang penting korang register la kat MYEG tu so tiap kali ada saman automatik ko dapat email notification...ok skang sila study senarai dibawah dan buat kajian dan interpretasi anda sendiri..(da macam soalan exam plak..teehee~)
[SUMBER ADALAH DARIPADA PARA BLOGGER YANG Famous KAT MALAYSIA NI..hehe]

Monday, September 12, 2011

Open Houz Eid Mubarak AziziBasyah

Selamat Hari Raya AidilFitri buat semua...camne raya korang...happening ke pening..??hehe..baiklah last sunday, 4 Sept 2011 kawan-kawan nak datang beraya ke rumah..so, beberapa hari sebelum tu aku pon discuss ngan mak aku apa menu yg nak dihidangkan..dan atas permintaan ramai (ramai la sangat kann...) mereka nak Nasi Ayam...tambah sikit Bakso dan lain...hehe..tapi yang terkilannya, aku lupa nak snap gambar menu2 ni semua sebab dok asyik snap gambar kengkawan yg da lama tak jumpa..tapi korang still boleh nampak menu2 tu dalam gambar guests tgh makan kat bawah ni..hehe..apa2 pon terima kasih pada yang sudi hadir ye..bukan taknak jemput semua tapi sebab kesulitan yang tak dapat dielakkan ye..tapi jangan risau sebab dah plan ngan ayah aku nak wat OpenHouz lagi this coming Raya Qurban...so, tunggu le invitation kat FB tu nanti ye..so, let the picture do the talking NOW~


















Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails