Tuesday, August 30, 2011

Salam Lebaran Dari Seoul, Korea

Assalamualaikum WBT...
Hari Raya Aidilfitri muncul lagi...tak kesah la apa pun ungkapan yang disebut oleh semua umat Islam seluruh dunia, yang pasti ianya adalah hari kita meraikan kemenangan selepas hampir sebulan kita berpuasa di bulan Ramadhan. Lupakan kisah lama, dendam kesumat, benci-membenci, umpatan, dengki dan banyak lagi dengan saling bermaaf-maafan (kalau tak dapat maafkan, itu hak masing2..hehe~)

Baiklah sempena hari yang mulia di bulan Syawal yang mulia ni, saya 
Azizi Fakhrullah Bin Alibasyah
ingin memberi korang semua kad raya elektronik *cewah* seperti dibawah ni...takde la pandai sangat ngedit gambo  setakat edit guna iPhone4 aku tu je..jadi la kan..so, terimalah e-card yang simple ikhlas dari hatiku ibarat minyak seri murni...suci dan bersih...kih3 :p



KOREA...????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
***ok fine aku bukan kat Korea tapi still kat Malaysia...hehe..dah buat salah baru boleh mintak Maaf Zahir & Batin...semoga Syawal kali ni membawa seribu kegembiraan buat kita semua...tu la berangan nak sangat sangat kann...btw, apa2 pun terima kasih buat semua Sahabat dan READERS blog AziziBasyah.com yang tak jemu2 menjengah blog ni siang malam walaupun tak best mana kot...maklum la blog ni tak sehebat blogger otai lain tu kan...it's okay janji ini kepuasan aku dalam blogging...dan ada pihak yang menghargainya..Mekaseeeehhhhhh~~~ 
- Posted via my iPhone

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails