Thursday, August 18, 2011

ROTFL | Mak Korang Ada Facebook...???

Mesti ramai yang pelik kenapa aku buat tajuk entri ni. Bukan apa, sekadar nak membuka minda korang yang mungkin kadang2 'lurus' sangat sampai tak boleh nak 'bengkang-bengkok' sikit....(jangan nak fikir bukan2 pulak...Grrr~~). Baiklah, kali ni aku nak share sikit 7 Sebab Mengapa Ibu Anda Tidak Perlu Jadi Rakan Facebook Anda....sama2 kita hayati ye...kih3~


Still tak percaya...??? ha...ni aku bagi sebab ke-8...lalala~


p/s: tapi kalau korang still rasa mak korang takkan buat benda2 kat atas ni, korang boleh la teruskan niat korang add mak korang...hehe..luckily, mak aku memang takde FB...kih3~
**credit: csectioncomics.com

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails