Wednesday, July 6, 2011

INFO | Malaysia HOTLINES Number


Mungkin ramai jugak yang tak tau tentang nombor-nombor PENTING yang perlu diorang ada dalam handphone atau phonebook. So, kalau korang rase korang perlu tau dan prihatin tentang benda ni korang perlu buka link yang aku dah sediakan kat bawah ni untuk mengetahui nombor hotline di malaysia.

Cuba korang bayangkan bila suatu hari tetibe berlaku emergency or accident depan mata korang dan korang plak tak tau ape nombor kecemasan yang perlu korang call..mesti korang rase menyesal sangat sebab tak salin nombor hotline kat blog azizibasyah.com aritu kan..???hahaha...padan muka..!!!

So, malas nak cerita panjang lebar korang klik je la link kat bawah ni untuk paparan senarai nombor Hotline:

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails