Saturday, June 25, 2011

JoZan Juara Maharaja Lawak Astro


Tahniah Buat JoZan yang menang...!!! *ini bukan typo*

JoZan memang mantoooppp...macam mane pon korang nak pertikai sukati korang la. Dah terbukti bakat diorang memang takde tandingan...Sepah pon kalah beb..*ini bukan typo*, Nabil lagi la tak boleh challenge JoZan..hahaha..Jambu..??diorang memang jambu siooottt..kih3

Baiklah, entri ni bukan la bermaksud aku kipas-susah-mati JoZan, tapi persembahan diorang malam tu memang paling best. Lagi2 2nd show diorang "AhCai Vs Mael LambOng The Musical" memang buat aku terguling2 gelak atas lantai..eh..katil. Sesiape yang sokong sila angkat tangan macam aku..h0h0~



P/S: ini cume khayalan semata..yang menang adalah "Manisnya SEPAH ini...?!" Hahahahaa~~~

Bukan apa, dah semua bloggers duk post entri Sepah yang menang kite kena la kasi laen sikit la kan pon...*matila aku* pada yang rasa SEPAH tu memang patut menang ye memang aku setuju dan percayalah tuan-tuan dan puan-puan sekalian, bahawasanya kita yang hidup di dunia ini patut menyokong kejayaan meraka sebab diorang memang yang terbaek..tapi tahukah anda *muzik suspense*:

  1. Juara *SEPAH* menang RM350ribu (3 x sorang dapat RM116ribu)
  2. Naib Juara *JoZan* menang RM250ribu (2 x sorang dapat RM125ribu)
  3. Ke-3 *Nabil* menang RM150ribu (Maaakaaannn sOooraanggg...besssttt broooo..!!!)
  4. Ke-4 *JamBu* menang RM50ribu (2 x RM25ribu...apeerrr pon takboleyyy~~~)
So, yang pastinya ASTRO kaut berjuta2 lemon untung woooo...tak kesah la kan, yang penting apa yang aku dan korang semua dapat adalah HIBURAN yang korang kongsi bersama keluarga, sahabat, suami-isteri, adik beradik, atok nenek dan ALIENs...Haha..betul tak..?? dengan adanya Maharaja Lawak ni kita semua dapat spend quality time together with those people right..?! 

Ini semua memang kenangan manis..sudah pasti akan ku ulang tayang video2 ML kat youtube tu selalu..hope lepas ni akan ada 'Gag Show' macam ni lagi kat Malaysia...lalala~

***Ah Cai : wa pedulik apa pon kalah nye...yang penting job wa banyak ade pon..adoooiiii la~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails