Thursday, June 2, 2011

ADINDA EVANS | Bohsia Moden...?!

GEMPARRRR...PANASSSS...HANGATTTTT....!!! 

Baca la petikan dari blog minah ni...aku rasa korang pon ada yang dah baca kan..ni petikan dari blog dia:
"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai pompuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI ! thankyou :) 
Nama #adindaevans tibe2 jadi trending kat twitter...aku mulanya ingatkan adik juliana evans rupe2nye BUKAN..hehe...sampai juliana evans pon kuar statement kat twitter fed up orang kaitkan dia ni..

Dah ramai yang duk menyumpah #adindaevans ni kat blog dia dan kat hashtags tu pon da trending kot....ada yang bagi nasihat ade yang kutuk, hamun, keji, dan ada gak yang offer nak khidmat 'layanan' dia ni...aigoo...pastu bile aku search kat google berlambak plak cerita pasal dia ni digembar-gembur oleh para blogger tegar semua..(termasuk aku yang tengah menaip entri neh..kih3~)

Senang2 je this girl ni dapat follower free plus siap ada yang buat FB Page untuk minah ni...macam2...nasib minah ni takde Nuffnang @ Innity kat blog dia...kalau tak CTR dia mesti mencanak naik kan...huu~
Yang aku dapat simpulkan tentang isu #adindaevans ni:
  • dia ni korang nasihat pon dah tak guna..jenis tak makan saman~
  • jadi bahan untuk entri baru para blogger...masyukkk~
  • orang malaysia ni kalau bab isu seks memang sibuk nak amik tau...#somalaysians and #sibukjagatepikainorang...hahaha..termasuk aku yang sibuk nak google pasal minah ni..kih3~
  • kalau dia bangga dia takde dara...tak mustahil suatu hari nanti dia nak ngaku dia dah murtad kannn...mesti lagi hot isu tu...ape nak jadi la dunia ni...aigooo~
So, toksah la kita hangatkan isu ni...jadikan ianya iktibar kelak...cermin diri kita (termasuk aku)..kita ni pon tak sempurna dan tak dapat lari dari melakukan kesilapan..apa yang penting kita bangkit dan sedar..perbaiki diri kita sebelum nak menunding jari kat orang lain...dan yang paling penting...cuba cari apa makna sebenar "MARUAH DIRI"...hehe~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails