Thursday, June 2, 2011

Happy Birthday to Me....!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

wahhhhh....today gonna be special day just for me....rite...?? what...NO...owh sebab kena kongsi ngan org laen yang sama birth date ngan aku gak ye...ok, FINE...tak kesah la..haha~
25 MAY 1987
SR Chocolate Fudge...yummyyy~
Tarikh ni special sebab masa aku lahir ni bulan Ramadhan..lg 2-3 hari lagi nak raya kot...dan aku lahir tepat 7.31pm kat HBKL...Mekaseh Mama sebab melahirkan Ieji di dunia ni...teehee~

Thanx jugak kat kawan2 dan sahabat handai semua yang wish Birthday kat wall FB tu ye..dekat 110 wish aku terima..tak sangka korang ingat gak kat aku ek..aku harap aku da reply setiap wish korang tu..korang mmg TERBAEEEKKKK....!!! 
Tiada kata yang mampu ku ucapkan betapa aku menghargai ucapan kalian semua...tanpa korang maybe wall FBku sunyi tanpa ucapan sempena hari special neh....
Mekaseeehhhhh~

**[UPDATED] antara wish kat iPhone dan FB aku tu...xleh letak semua nnti berat page load aku...hehe~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails