Tuesday, May 3, 2011

Contest FB | Selamat Hari Ibu

Sempena Hari Ibu @ Mother's Day pada 8 May ni aku nak share satu contest yang kawan aku join iaitu Mother's Day photo contest yang dianjurkan oleh Luccacal Shop...so, aku nak mintak tolong ihsan korang utk 'LIKE' gambar kawan aku tu ye...antara kelebihan gambar dia bersama ibunya adalah:


  • Background gambar yang sgt cantik dan authentic..!!
  • Kemesraan yang jelas terpancar diwajah mereka...so sweet~
  • Ibunya baru je menyambut ulangtahun kelahiran pada 28 April yg lepas so, ni kira hadiah Hari Ibu la..!
So cara untuk korang vote gambar ni adalah seperti berikut;
  1. sila 'LIKE' page Luccacal Shop kat FB dulu [sila click]
  2. then, sila 'LIKE' gambar no. 8 iaitu Khyruz Tasyriq [sila click]
  3. share entri ni kat kawan2 korang plak ye...huhu~
Ok..nak promote sikit pasal page Luccacal Shop tu kalau korang yang bergender Perempuan memang akan suka sebab page ni offer ready stock dan pre-order service untuk Ladies Vintage Accessories, tapi untuk yang suka gadget pon ada gak...contohnya cellphone dan Camera accessories..even, keychains, wacky gift dan toys pon Luccacal Shop ni ada jual...gi la jenguk dan jangan LUPA untuk 'LIKE' gambar no.8  KHYRUZ TASYRIQ ye..Thanx~

P/S: mesti korang tertanya2 nape aku tak join contest ni tapi promote orang lain pulak kan..bukan apa nanti kalau aku join mesti aku ngan mama aku menang..sian korang kannn..hehe~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails