Thursday, April 7, 2011

VIDEO SIMBOL MISTERI..!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Entri kali ni adalah kesinambungan entri yang lepas  [sila klik sini ] dimana kali ni aku nak share dengan korang semua video yang ada kaitan dengan simbol misteri tu...!

Maklumat mengenai motif simbol ni belum lagi aku dapat daripada sumber risikan aku yang bagi tau patutnya semalam 6 April nak reveal..tp takde kabar berita pon..haha..korang tunggu je la dulu ye...samada ini adalah misteri nusantara ataupun taktik pengiklanan sama-samalah kita tunggu jawapannya maybe dalam minggu ni juga akan dirungkaikan..!!

At the meantime, layan video ni dulu ye..hehe~

-

**ni kat monorail...!!






Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails