Monday, April 4, 2011

Simbol Misteri Menggemparkan Malaysia...!!!

GeEEeeemMMmmPPppaaaaAAAaaRRrrrrr...!!!!!!

Baru-baru ni Malaysia digemparkan dengan kewujudan simbol misteri seperti lambang amaran radioaktif di sekitar Malaysia dan di luar negara gak...!!! ada yang mengatakan ianya adalah amaran dari ALIEN, ada juga mengatakan ianya adalah gimik pengiklanan semata, dan ada juga mengatakan tanda-tanda kiamat kecil...apa jua spekulasi yang cuba dibuat oleh mereka yang bertanggungjawab dalam penghebahan gambar dan simbol terbabit sama-samalah kita nantikan 6 April 2011 ini di semua media massa dan elektronik...!!!! kalau tengok Buletin Utama TV3 pon kadang-kadang muncul...maybe simbol ni hanya muncul waktu peak hours je...!! apakah semua ini..???

simbol ini dirakam di Lot10, KL...
 kedua-dua gambar ini di KLCC (macam korang tak tau plak kann)..dimana sumber yang sebelah kanan dan bawah (pokok) adalah daripada entri blogger jutawan iaitu redmummy.com



kat surat khabar pon da muncul...!!!
boleh accident kalau nampak ni kat traffic light...(ni kat area KL gak..!!)

Disebalik kekalutan yang timbul ini juga ada yang beranggapan ianya ada kaitan dengan New World Order dan  Illuminati...takpe la..kita tunggu je 6 April ni untuk merungkai segala misteri yang berlaku ini ye...(^_^)y

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails