Friday, April 8, 2011

PENDEDAHAN EKSKLUSIF SIMBOL MISTERI...!!

Panaaaasssssssss......

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Seperti yang dijanjikan aku akan bagi full review tentang simbol misteri yang menghantui mimpi malam korang semua..bagi yang 1st time tgk sila baca entri yang lepas ini dan ini ye..!! ok, macam-macam andaian, spekulasi, interpretation, debate, fight dan banyak lagi regarding this matter..kann..???berita ni rasanya ada blogger yang dah revealed simbol ni kat blog diorang (mekaseh Farah Nadhirah yg dah jadi detektif tu..kih3~)..nape aku tunggu 8pagi ni..?? sebab benda ni akan officially launching beberapa jam dari sekarang..hehe~



Baiklah, korang pernah tengok simbol kat atas ni kat merata-rata..kat TV, Akhbar, Youtube, PizzaHut,  traffic light, bangunan dan etc... bagi pengguna iPhone Celcom mesti ada dapat flash MMS from celcom kan..(kalau tak dapat tu means korang not the chosen one..haha~)

**ni contoh akhbar tempatan...


"Get ready for a new Social Media outbreak...!!!" [Klik for larger view]
Sebenarnya, ini adalah Promosi  Perkhidmatan Celcom yang baru iaitu Celcom Kolony..ada blogger yang mengatakan ianya pakej Xpax yang baru..!! tunggu je perasmian pakej ni nanti ye dimana pihak Celcom memilih hari ni Jumaat sebagai tarikh perasmian produk pakej diorang tu..(sempena F1 kot..??) dalam pakej ni akan ada 5pilihan atau 5kategori mengikut kesesuaian pengguna iaitu "Ding", "Fren", "Bomm", "Kom" dan "Koinz"..!! apakah itu..??? korang kena tunggu yang official ye..ni cuma hasil penyelidikan blogger-blogger otai seperti amanz.my yang berjaya merungkai misteri tersebut..hehe~

aku dah selidik page source kolony.com.my tu dan ni yang aku jumpa [klik for larger view]
untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk yang bersepah kat merata tempat jalan terutama kat Damansara Perdana tu (some says kat WangsaWalk pon ade..?!) kita tunggu je la jap lagi bila da official ye..owh..btw, for Celcom..lepas launching tu jangan lupe pi tanggal balik semua yang korang duk tampal-tampal tu ye..jangan nak wat vandalism plak..hehe..so, terjawab sudah teka-teki simbol misteri ni..jangan marah jika ini bukanlah jawapan yang anda mahukan..aku cuma penyampai maklumat segala apa yang berlaku kat dunia maya ni je..(^_^)y..

P/S: aku harap pihak Celcom ada bagi aku komisen sebab dah tolong promote iklan ni secara tak langsung..haha~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails