Tuesday, March 29, 2011

Managerial Economics Journal

Pheeww......

Eh...lupe nak bagi salam..hehe...Assalamuaikum dan Salam Sejahtera...

ni kalau dah tahap tepu teramat..!!
Kuliah ME arini agak memeningkan otak aku kot..sebab aku ni paling tak gemor kalau subjek tu ada mathematical ngan statistik walaupun sebagai bisnesman itu adalah key-factor to success in your business rite..???haha NVM, aku akan cuba sedaya upaya minat kat subjek ni..!!! Boleh ke..??

Learning outcome yang aku dapat lepas dengar lecture ME tadi mostly how to differentiated the elasticity and inelasticity..beza dia elastik ni dalam ekonomi kalau harga goods yang ditawarkan meningkat, quantity demanded will be declined much larger than inelasticity price of goods..faham..??LOLs

Ok then tadi dapat la jugak get to know some of my new course-mate sebab this time aku datang kuliah awal dan duduk 3rd row from the front..sebelum ni asyik duk belakang je..lecturer ngajor aku duk Fb-ing je..haha..camni ke MBA student..!!!
hahaha~~

P/S: just for my own reminder aku ade assignments ME utk chapter 4 and need to be submited this April 11..!!! dah la tak reti gune excel neh..ottokae..???

- Posted via my iPhone

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails