Thursday, February 17, 2011

Pesanan Khidmat Masyarakat | E-mail HATTA DOLMAT KENA HACKED..!!!

Ini adalah Repost yang di copy'paste dari website REDMUMMY.COM lebih kurang macam pesanan khidmat masyarakat la...kesian kat sorg designer terkenal neh, HATTA DOLMAT...email die kene HACKED oleh manusia2 yg xde keje lain..kesian..kesian..kesian..huhu~
Aku xleh bayangkan kalau aku pon menerima naseb yg sama...penat beb nak search balik kengkawan kat FB tu dah la name kdg2 bkn nama sebenar..power rangers la..gaban la..mee goreng la..etc..klu name REAL xperla jugak..ade tu yg siap pakai nama artis..aku pon penah gak..adeyhh~~
Ape2 pon..kepada sesape yg kenal mamat designer neh add la die balik...*jgn korg HACKED balik plak..!!* jenuh la brader ni nk bikin baru acct FB, twitter, blog..etc..
Bagi org business bende2 camni plg ditakuti sbb clients blh hilang beb..silap haribulan clients kene tipu ngan sang hackers yg menyalahgunakan nama kita utk berurusan...reputasi sape yg buruk nnti..kite jugakk..!! 
Ini explaination tuan punya badan sendiri nih (diedit dr blog redmummy..hehe~)
" Salam, hatta dolmat ni, 

Saya nak minta tolong sikit.. Saya telah di hacked! Email saya di hacked, blog saya dah didelete, kedua2 akaun facebook, dan page h.d by hatta dolmat dah di delete. 

Saya risau customer saya tak dapat cari saya lepas ni, sbb saya memang slalu bhubung melalai fb blog secara dekat. 

Boleh tak buat kan sikit story yang hatta dah buat 

email baru: hattadolmat.hdc@gmail.com
Website: hdbyhattadolmat.blogspot.com

fb baru hatta: muhammad hatta bin dolmat

twitter hatta: hattadolmatHDC 

harap sgt dpt tolong.. Hatta risau gile. Lama hatta usahakan semuanya…uwaaaa! "
Ok ada paham...???
Sila spread it yeah...!!!

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails