Sunday, February 13, 2011

Part 2 | KENANGAN TERLAMPAU...!!!

Hi...bertemu ke sekian kalinya dlm segmen " Bual Biar Aku Bicara "...hahHa~

ok ni sambungan Part 2 kenangan terlampau aku tu...kali tentang trip aku ke " The Lost World of Tambun" kat Ipoh Perak nun...last year aku pegi ngan member2 UPM..then this year dua kali ni beb..1st ngan memember Form 6 GADING...2nd with my family...Fuhhh~ ha nengok la gambor2 neh,,, owh btw ni link utk klu sesape yg nak bace entri "PART 1"...!!

ok ni trip ngan member2 UPM...tengok la puas2..hehe~







ok yang ni trip ke Tambun dgn member2 Form 6 GADING....dua boys..5 Girls..aigooo..dlm otw ke ipoh tu punye la riuh ngan gelak ketawa terbahak2 dlm kete...mcm2 kerenah diorg ni so mmg happening sampai pening la jawabnyer...ok layannn~~~










btw, mase gi ngan my family xbanyak amik picts sbb aku dok berendam dlm hotspring sampai tak ingat nk bergambor..huhu..ok itu je la sedikit sebanyak kenangan terlampau yg dpt aku ceritakan...!

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails