Saturday, February 12, 2011

PART 1 | KENANGAN TERLAMPAU...!!!

hahaHaaa...eh..Assalamualaikummm...lupe plak~


Hai kawan-kawan..bertemu kita sekali lagi dalam rancangan "Bual Biar Aku Bicara"...adoiiiyayy..sengal jap...ok sebenarnya da lama tak buat new post/entri kat blog kesayangan aku ni...bukan ape, takde mood nak menaip sbb meja takde..*alasan sangat*..btw, sebab dah beli meja baru barulah selesa nak tulis entri baru kan..hehHe~


ok just nak ReCap ape yang da berlaku dalam hidup aku beberapa bulan/tahun lepas sbb tak sempat nak updated blog neh...*alasan lagi*....bajet mcm reader ramai la sangat kan..T_T


ok..nak start mane dulu ek...ok kita mula ngan Majlis Konvokesyen aku tahun lepas la..hihi..

"tanggal 10-10-10 merupakan tarikh keramat untuk aku bergelar graduan UPM yg berjaya..setelah tiga tahun mendalami..mendaki..menjelajahi segala ilmu batin..eh..bukan..ilmu perniaggan (sbb amik kos Bisnes ye..) aku pon sampai la ke penghujung pencarian Lelaki Maskulin...hurm..eh..bukan jugak..argh..da sengal layan la gambo neh.."





 ok settled..Next is our family went to Aceh, Indonesia for my lil' brother's Wedding Reception there on 20 Nov 2010..adek aku kawen dulu ..langkah bendul nampaknyer dia..tinggal aku sorg je la yg belum kahwin..*ade sesape berminat...??*..haa..tgk la gambor neh~




 haa...yg ni plak wedding reception kat Malaysia..umah aku la..TEMA aRABIAn..aigoo...huhHu~






setakat ni je la update aku untuk blog terchenta ni...sambung nnti ye PART 2...KENANGAN TERLAMPAU sangat kann...keh3~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails