Sunday, February 20, 2011

BORAK WAYANG | Yogi Bear 3D dan Sini Ada Hantu

Yuhuuuuu~~~~

Bertemu kite dalam "Borak Wayang" buat pertama kalinya di blog aku neh..hehHe..baiklah untuk entri yg pertama ni aku nak review lite2 je sbb aku ngan member2 baik aku saje nk enjoy marathon movie kat cineplex e@curve..hehe~


3 ekor beruang yg terlepas...hahHa~

Ok, kitorg awalnya nak marathon bnyk movies tp masa xmengizinkan..*alasan*..so we decided to watch 2 movies je..Yogi Bear 3D & Sini Ada Hantu..!!!


plzzz...Do NOT Feed The Bears..!!!

Yogi Bear 3D...

Jalan cerita animasi 3D yang agak santai tapi bermesej ni menceritakan tentang dua ekor beruang yg boleh bercakap dan suke mengacau manusia yg dtg berkelah kat kawasan taman..



Mak Beruang..kih3~

Mesejnya menjurus ttg isu pembalakan dan pemeliharaan haiwan terancam serta politik..Terselit gak kisah loving2 Ranger ngan sorg Nature Activist *sori nama xingat*hehe~

haha...diorg xdpt curik popcorn aku..lalala~

Sini Ada Hantu...!!!


Cerita komedi seram yang mmg boleh buat anda ketawa ngan seram plg best tp Hantu Kak Limah lg best walaupun merapu..hihHi..btw, S.A.H berkisar ttg dua sahabat Baki ngan Ah Meng yg ditugaskan untuk wat special delivery tgh2 mlm utk syrkt. Pasti Sampai Delivery..hahHa..tajuk je klakau..ok, nak tau ape brg yg diorg kene hantar..?? Diorg kene hantar sebuah keranda yg ade mayat olang Cina untuk dikebumikan kat sebuah kampung..so dlm on the way tu diorg pon bercerita ttg kisah2 Hantu yg diorg tau..antara kisah2 hantu tu;

1. Hantu Pokok Pisang (Fasha Sandha kot..seksi meksi..!!!)
2. Hantu No. Ekor (no ekor: 4934..gi la beli klu brani..?!)
3. Hantu Asrama (hantu jepun wat kawat tgh2 mlm..haittt~)

Diorg ni siap bertekak samada hantu Melayu ke hantu Cina yg plg seram & REAL punyer..dlm seram+menjerit tetap ade lawak2 yg mcm sengal sampai kitorg da xtau nk gelak ke nak jerit..hahHa...

So itu je la utk Borak Wayang kali ni...kalau nak lagi best better korang gi watch the movies urself ok..!!

Owh..btw antara selang dua movie tu kitorg sempat lg gi makan kat Manhattan Fish Market..sedap3~



Semua order pasta..ape kes..?!

Ni aku order..Spagetti seafood yg sedap+spicy..!!



- Posted via my iPhone

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails