Monday, December 27, 2010

Isu Servis Buruk | SmartTAG & CIMBclicks shoppe-Part 2

Assalam...bg yg baca entri yang lepas (klik sini utk baca yg part 1) tentang clicks shoppe entri yang ini pula adalah part 2 yang mengisahkan pengalaman aku menerima parcel barang yang aku order tempohari..

SERONOK...!!!

Aku seronok sebab lepas je aku buat komplen kat customer service(CS) jam 3 pagi 23hb tu..pada hari yg sama juga aku telah menerima parcel produk smartTAG tu..!!








KECEWA...~~~T_T~~~

Mulanya pelik gak la kenapa tetibe pihak CIMB call aku balik pagi kul 8.00am camtu sebab nak amik report problem aku berkaitan aplikasi clicks Shoppe diorang tu..tup..tup...dlm kul 1.00pm adik ipar aku bagitau ade bungkusan Pos Laju untuk aku atas meja, dia kata dia nampak parcel aku tu kat peti pos masa balik rumah tadi...WHATTTT...!!!!Boleh orang pos laju tu tinggalkan kat peti pos aku tu je..kalau kecik takpe la kan muat masuk peti pos tu...ni PARCEL ok..!!! Dalam tu ade SmartTAG RM130 ngan kad Touch'nGo RM50...!!! Hawau tul la orang Poslaju tu..!!!!







Dari dulu lagi aku memang tak puas hati ngan servis Poslaju neh..tapi nak wat camne dah itu delivery services yang pihak Touch 'n Go tu guna kan..sepatutnya pihak Poslaju perlu mendapatkan signature daripada recipient to verified the delivery status...ini tak..main letak kat tepi peti pos aku je...wutdefish tul...!!!

PENGAJARAN....£(^~^)V...!!!

# Elakkan diri terpengaruh ngan aplikasi pembelian online yang masih baru sebab tidak sistematik dan masih dalam tempoh percubaan...

# Kalau rasa boleh dapatkan produk tersebut secara offline..gi kedai @ kiosk jualan maksudnye..ianya lebih secure..!!

# Kepada anonymous yang komen entri aku yang lepas tu..sila buka balik T&C yang anda copy n paste kat ruangan komen entri tu..checked kat mana anda ambil, jangan nak main hentam kromo je..aku da check sendiri T&C Clicks Shoppe tu dan langsung takde sejibik yang ko tulis or copy n paste tu..!!!







Ok thats all for today..nantikan entri akan datang berkenaan iPhone4 pula...!!!!

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails