Thursday, December 23, 2010

Isu Servis Buruk | SmartTAG & CIMBclicks shoppe

PENIPUUUUUU~~~

Assalam...entri aku kali ni nak cerita sikit kat korang sume ttg satu servis atau applikasi online shopping ni haa... isnin lepas aku try la CIMBclicks punya new apps iaitu this kindda on9 shopping (clicks shoppe)..nama kononnye gah la sangat tapi hampeh...masa aku open tab about this apps aku nampak la banner TnGo SmartTAG ni..so, aku pon klik la kan...then lepas aku pilih product tu & dah bayar sume guna MEPS FPX via RHB account aku (pakai CIMBclicks tp bayar gune RHB..ngade2~) aku ingat dalam esok la kot aku dpt product tu kan..tapiiii...huhu kat sini la drama bermula..jom baca lagi~


"mane barang aku...!!!"
Tunggu punya tunggu bulan pon tak timbul-timbul..lampu minyak tanah je la yg ada..(skrip P.Ramlee plak..keh3~) sioottt tul, sbb ni da dekat 2 hari aku tunggu xsampai lagi Parcel aku dari diorang neh...!! Aku yg fed up ni pon call la CIMB customer service tanya ttg product aku tu bila aku boleh terima kan..then, korang tau minah CS tu cakap ape kat aku..."owh..itu cik yuzi kene call TnGo la xpon RHB..kami takde kene mengena sbb cik byr gune RHB..maaf ye cik Yuzi..(tetibe name aku jadi yuzi plak sbb die slh dgr name aku..cett~)"


Then aku pon explain la kat minah CS tu yg aku bkn nak tau aku da byr ke blm sbb terang2 aku da tau product tu is PAID by me & ada receipt skali dr RHB..aku just nak tau bile product tu blh sampai kat dpn rumah aku itu je ngokngek...arghhh~~tobat aku xmo beli pape kat clicks shoppe tu lagi pasni..!!!

mmg siot klu die wat camni..!!
Lepas aku marah2 tu, minah CS tu pon suh aku hold kejap die tanya supervisor die..lame gak aku tgu kat line tu dekat 5minit baru  settle then die mintak reference No. & Trx No. etc...die cakap papehal nanti die hubungi aku...klu aku xdapat dalam arini gak mmg aku wat report polis je terus diorang tipu duit aku...padan muke diorg..pastu aku saman diorg RM1Juta...baru puas ati aku...(mcm berani je aku wat camtu kann~)  

klu dulu aku xpuas hati ngan servis POS EXPRESS skang ni plak CIMBclicks..hampehhhh~~~



Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails