Thursday, November 11, 2010

Tukar blog...!!!



Rasa cam nk tukar layout blog tp i'm so busy rite now...tema dan intipati blog ji pon aku nak tukar..boleh tak mcm tu..haha..sbb agak boring la da lama rak update blog sendiri...huu~

Antara cadangan utk wajah baru blog aku ni:

1. Warna blog yg rasmi adalah biru+hijau=turqoise...ok x???

2. Entri2 akan lebih tertumpu pada topik " Aku Seorang Bisnesman "...ececeh~~

3. Akan buang mane Apps dan gadget2 yang tak perlu utk attract lbh ramai reader sbb bila baca blog neh tak nyampah tgk blog cacamerba camni..haha

4. Selain Nuffnang aku akan try join churp2 plak..haha~

5. slalu aku active kat FB je...sian twitter aku tu da bersawang..haha~

6. Cukup la tu 5 dulu..next time aku tambah yg lain yer...z

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails