Thursday, August 5, 2010

Aku Sudah Kaya...!!!!

trip to melaka...
Mesti poyo je kan kalau dengar pasal org yg berlagak cakap camtu. Macam la dia sorang je yang kaya kat dunia ni kan... kalau rasa diri tu da kaya sangat buat2 la amal jariah...bulan Ramadhan da dekat so, paham2 ler...zakat da bayar belum tu???

Paling2 koman dia boleh mengaku kaya jika harta dia mencecah RM 1juta..tu npun tah2 menang peraduan Jutawan Power Root..haha...sebenarnya entri hari ni saje je aku wat sebab tadi masa balik hantar makcik aku kat Station Bukit Jalil tu..ada la mamat ni naik Suzuki Swift...tetiba hon aku dari balakang..apahal la plak mamat ni kan..aku drive lorong tgh kot..had laju 110kmj kot...ko nak cepat gi la fast lane..kecoh jer kat highway ni..!! siap bg hi-beam light lagi tu..WTFish la..pedulik apa aku...pastu maybe fed up aku tak bagi respond dia pon potong ikut fast lane..dia lalu tepi keta aku siap tunjuk penumbuk..Wuuuuuttttt...ni sudah lebih..nak je aku langgar kereta dia..tapi memandangkan Rush aku ni br je sebulan umurnya..tak sanggup aku..ececeh~

SO, APA YANG AKU WAT????? TAKKAN LA NAK BAGI SWIFT TU BLAH CAMTU JE KAN...???



Aku pon dengan bengangnya gi belakang kete dia hon kuat2 then siap bagi Hi-beam banyak2~wakakaka~ amik ko..ingat aku tak berani ke..mentang2 kete ko RM 130K aku takut la..blah la..pastu sampai kat Tol Duta dia ikut lorong tiket..ceh..ingat guna SmartTag ke apa kan nak cepat sangat sampai semua keta dia potong..aku yang koman2 ni pon mampu guna Touch N Go ok..prepaid je pon..!!

Ok la, itu je aku nak cerita kat blog Teropong aku ni...malas nak cerita banyak2, pelabagai ragam manusia dapat dilihat dari Teropong Ajaib aku..huhu~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails