Sunday, August 29, 2010

Illuminati Disebalik Lagu "Alejandro" by Lady Gaga

ADA APA DENGAN LADY GAGA...???

Silakan pd yg nak share, ini pun diterima dr seorg rakan dan sy pasti dia pun menerima dr rakan yg lain.. sharing is caring ;)


Pesanan to Alejandro.... Baca sampai abis yek..

Assalamualaikum.. Semoga apa yang nak saya sampaikan harini dapat memberi sedikit manfaat kepada semua khususnya kepada peminat peminat cik Gaga ni. Insya-Allah.. Baru-baru ni terdetik nak menyiasat perkembangan baru cik Gaga yang saya sudah tahu tentang dia dan illuminati. Rupanya video untuk lagu Alejandro iaitu lagu baru dia dah release. Banyak kontroversi tentang video ni. Time nak tengok tu macam ragu-ragu jugak .Yelah vid cik Gaga ni saya sudah sedia maklum banyak unsur-unsur lucah..Tapi oleh sebab nak mengkaji apa yang ada dalam vid dia kali ni jadi saya play jugak vid dia. Jadi seperti yang disangka. Banyak benda yang dapat dilihat dalam video yang membuktikan yang dia memang Illuminati puppet. Ramai lagi artis Hollywood pun sama tapi dia yang paling berpengaruh so far ..

Monday, August 23, 2010

Syaitan a.k.a Setan suka pada korang yang...

Syaitan a.k.a Setan suka pada korang yang...

Tgk la video ni utk lebih faham tajuk entri aku kali ni..malas nak citer lebih2 bln puasa ni nnti boleh mendatangkan dosa dan mengurangkan pahala puasa aku plak...yeahhhh~~~


Bukanlah nak tunjuk alim tapi ini sebagai peringatan kepada sume umat Islam di seluruh dunia tentang hasutan2 syaitan untuk menyesatkan seluruh anak Adam dimuka bumi ini sampai Hari Kiamat nanti...

Apalah kiranya korang sume luangkan masa hayati video ni dan tanya diri korang tentang kaitannya...kalau ade part2 yg terkena batang hidung sendiri tu...faham2 je ye...huhu~

Tuesday, August 17, 2010

ADAKAH ISTIMNA' (ONANI) MEMBATALKAN PUASA ?




Pertamanya yang dimaksudkan dengan Istimna' الاستمناء ialah perbuatan mengeluarkan mani selain jimak, dengan apa jua cara sama ada dengan tangan (onani) atau ketika sedang bersedap-sedapan dengan isteri atau sebagainya.

Ramai yang bertanya tentang persoalan ini "adakah terbatal puasa seseorang jika dia mengeluarkan maninya "al-Istimna'" dengan apa jua cara sama ada dengan mengeluarkannya dengan menggunakan tangan (onani) atau ketika bersama dengan isterinya atau yang seumpamanya". Persoalan ini merupakan perkara yang diperselisihkan oleh para ulamak. Maka Jumhur atau majoriti ulamak berpendapat perbuatan mengeluarkan mani tersebut membatalkan puasa. Sementara sebahagian yang lain menyatakan sebaliknya iaitu tidak membatalkan puasa. Adapun jimak pada siang hari dibulan ramadhan, sepakat mengatakan hukumnya haram dan dikenakan kaffarah dengan nas...

Thursday, August 5, 2010

Aku Sudah Kaya...!!!!

trip to melaka...
Mesti poyo je kan kalau dengar pasal org yg berlagak cakap camtu. Macam la dia sorang je yang kaya kat dunia ni kan... kalau rasa diri tu da kaya sangat buat2 la amal jariah...bulan Ramadhan da dekat so, paham2 ler...zakat da bayar belum tu???

Paling2 koman dia boleh mengaku kaya jika harta dia mencecah RM 1juta..tu npun tah2 menang peraduan Jutawan Power Root..haha...sebenarnya entri hari ni saje je aku wat sebab tadi masa balik hantar makcik aku kat Station Bukit Jalil tu..ada la mamat ni naik Suzuki Swift...tetiba hon aku dari balakang..apahal la plak mamat ni kan..aku drive lorong tgh kot..had laju 110kmj kot...ko nak cepat gi la fast lane..kecoh jer kat highway ni..!! siap bg hi-beam light lagi tu..WTFish la..pedulik apa aku...pastu maybe fed up aku tak bagi respond dia pon potong ikut fast lane..dia lalu tepi keta aku siap tunjuk penumbuk..Wuuuuuttttt...ni sudah lebih..nak je aku langgar kereta dia..tapi memandangkan Rush aku ni br je sebulan umurnya..tak sanggup aku..ececeh~

SO, APA YANG AKU WAT????? TAKKAN LA NAK BAGI SWIFT TU BLAH CAMTU JE KAN...???

Monday, August 2, 2010

AkU DaH TaK BeRnAfSu

Semalam mak aku cakap aku ni da macam orang dah hilang nafsu terkejut aku…korang baca la dialog kat bawah ni..haha(aku dah edit supaya sesuai untuk bacaan umum ye..hehe~)


Aku: “kenapa plak mama cakap camtu??? “

Mama: “semenjak ko balik umah pas abes degree, ko tu makan sikit jer..badan pon da susut..ko amik pil kurus ke hape???”

 

Aku: “eh..eh..mane mama tau ni..hehe~”

Mama: “tau la..ni mesti akak ko yang offer pil tu kan..abes cengkung da muke tu..”

 

Aku: “ala..bagus la da kurus sikit, baru la nampak ensem cket anak mama ni kan..ekekeke~”

Mama: “yela tu ensem..abes ni mama masak banyak2 ni sape nak makan..nasi ko makan tu lagi cket dari nasi kucing..buat ape la makan pil tahan lapar tu nak oii~”

 

Aku: “takpe, nanti eji suruh kucing tu makan lauk ni ye, ma..?hehe..adeeehhh~Feeling beat up

###dialog sampai sini sahaja ye, jom baca selanjutnya..hehe###

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails