Wednesday, July 28, 2010

Pos Ekspres Penipu...????

 APE DAH JADI...?????

Sebenarnya saje je wat entri camtu...takde pape pon...cume nak cerita sikit pasal barang yang TA tempah kat kawan TA, Sharifah Nurazida @ Sya..thanx ye Sya..haha..actually barang tu patut sampai umah 23 Julai lepas tapi sampai kat tangan TA 26 Julai...apakah???

hehe..mase abang posmen tu datang umah takde orang..so, sbb tu slogan 
"DIJAMIN SAMPAI ESOK"
Pos Ekspress ni TA pertikaikan sbb tak dapat pon notis suruh ambil kat pos cawangan terdekat ke apa ke kannn...TA pon malas la nak sound masa dia hantar 26 julai tu..sebab posmen tu cakap kat rumah takde orang nak recieved benda tu..hurmm..apa2 je la janji da dapt kan..haha~

ini la ghuper pos nye...huhu

cube teka apakah kegunaan pouch ni???

 mesti korang tak dapat teka apa gunanya pouch ni...haha...actually TA tempah pouch ni untuk External Hard Disk WD yang TA beli masa PC Fair lepas kat KLCC tu..da lama kannn..siap dah bercalar2 sbb xde cover..yela tak sempat beli..kalau keluar pon tak teringat pasal benda ni...last2 mintak Sya tolong buatkan...handmade tu...haha...macam2 bentuk pouch dia da wat..ada gak suruh dia jual online kat blog ke FB ke..tapi dia kata taknak sebab buat benda ni suka2 je..haha..takpe..kalau korang nak  nanti TA pujuk Sya jual kat Blog TA ni..huhu~


sebelah kiri tu pouch ye..yang kanan tu baru Extrnal HD..jangan konfius plak...haha


nampak je pouch tu kecil kan...tapi boleh stretch ikut bentuk gadget tu..haha...bagus tak rekaan Sya tu...ingat TA nak tempah untuk kereta TA la..haha..boleh ke??



ni la ghuper pouch ni bila da 'bersatu' ngan external HD TA tu...


korang jangan fikir benda bukan2 tgk post ni ek...ala..ni kira hadiah TA aritu la kiranya kan Sya kannn...huhu~



P/S: untuk makluman semua Teropongers...."TA" tu singkatan untuk "Teropong Azizi" ye..jangan ingat tetibe penulis membahasa kan diri TA dia bukan lagi AZIZI FAKHRULLAH ALIBASYAH..haha~

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails