Thursday, July 22, 2010

blog aku dah bersawang...????


Salam wahai sahabat teropongku semua...


Mari cari duit dengan BLOG


Dah lama rasanya tak update blog ni...bukan ape..terlampau busy lepas habis degree bulan Mei aritu..ingat nak tutup je blog ni..tapi ada sorang kawan ni bagi nasihat...

The Best Advice Ever Given (1001)
siap die bagi buku lagi...gile la~
####

"wey...ko giler ke nak tutup blog ko...???ko tau x ko leh cr side income gune blog???"lbh kurang camtu la die herdik aku masa tu..haha~

aku yang tengah terkesima tu balas la ...

The Art of Screaming!
seni utk menjerit pon ade ye kawan2 sume..hehe~

"WHAT...!!! yeke, nape xcakap awal2..ade gune modal ke x??? kalau xde aku nak join la..ko ajar aku ek..hehe"

"eh..aku pon dgr org ckp je la..ko try la search kat internet tu..cam google adsense, nuffnang, banyak lg la..aku blog pon xde lg..keh3~ "die balas ngan muke selambe je..

"mangkuk punye budak..yelah nnti aku wat research dl..."

####

so lepas je aku dengar pasal benda ni..aku pon terus seach kat internet..
Dell D600 Laptop 1.6ghz 40gb DVD/CDRW B Grade Includes Genuine XP Professional restore cd!
sape punye lappy la aku pakai ni..haha~
terus wat research ngan menjadi blogwalker yang setia kat blog manusia2 di alam maya ni..huhu...

TEROPONG aku pon dapat la detect sume maklumat dan info...

Waterproof Binoculars
tetibe aku ade teropong ajaib kan..haha~
maka lahirlah blog ini dengan wajah yang baru..haha~
Fisher-Price Ocean Wonders Soothe & Glow Seahorse
comeinyer~
Google Blogger For Dummies

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails