Tuesday, April 1, 2008

Malas Itu Bagus Atau Tidak

Lame gak aku x post...aku ni sbnrnye mals la nak menulis...tp aku try jdkan blog ni diary hidup aku...huhu....tadi Along call aku bgtau yg mama ngan abah balik esok...naik AirAsia...Alhamdulillah...sampai gak parents aku selepas more than 1 week kat Acheh & Medan...bg kad jemputan kat sedara mare kat sana...

Wedding card Along tu aku yg buat yela..kononnye nak save budget...tp xpun...haha... aku hrp along happy ngan pilihan yg die buat after break up ngan jantan xgune yg menipu family aku...smpat songlap duit akak aku lagi...klu aku jmpe...!siap la die aku blasah sampai lunyai...eh, emo plak aku kat cni...xpe la kan dah blog ni aku yg punye...haha...

hr ni...mase kuliah O.B. aku dh cuak bile lecturer bgtau result 2nd test dah kuar...as i've been expected...its bad...huhu...ni kes aku tlmbat msuk dewan exam la...sape suh diorg wat 8 p.m. pastu jauh plak dr asrama..xpasal2 aku blank mase jwb soalan yg t'amatlah senang...

ok..la..aku nak wat asgmnt yg nak kene submit lagi 4 hari ni...

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails