Tuesday, March 11, 2008

Introduction...

Cuaca hujan renyai ketika aku menulis blog ini buat kali pertama.... seperti merahmati tujuan aku membuka blog ni...huhu..sebenarnya tujuan aku bukak blog ni just nak menceritakan kehidupan dan jalan cerita aku untuk dikongsi bersama sesiape shj...
Sbnrnye dah lame aku nak bukak blog ni...tp mase x mgizinkan...aku ade gak gune blog friendster...tp mcm xbest jer...hehe..so aku pon beralih ke Blogger.. aku rase dgn kita menulis di blog ini, segala suka-duka dan masalah dapat diluahkan...of course la x sume...yg xtra-personal xleh la cite...nnti spt buka pekung didada plak kan...huhu....
So, aku akan gunekan blogger ini untuk merekodkan segala yg berlaku dalam hidup aku sebagai seorang pelajar dan remaja...aku rase korg mesti x boring bace blog aku pasni...hehe...harap2 la... oleh itu untuk blog yg seterusnya aku akan memperkenalkan ahli keluarga dan kawan2 aku kat korg sume....TUNGGU.....!!!

Super Sharing..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails